Psişik Yetenekler🙏

Telekinezi

  Telekinezi bir diğer adı ile beyin gücü ile nesneleri hareket ettirme. ‘Bu gerçek mi?’ dediğinizi duyar gibiyim. Cevabı basit. Kocaman bir EVET bu mümkün. Günümüz parapsikoloji bilim dalında etkileri elektronik aletlerle ölçülmüş ve bu enerjinin varlığı kabul edilmiştir.
  Yapılan bir deneyden bahsetmezsek olmaz. Mikhailova' dan bir ilginç deneyde yemek masasında gerçekleştirilir. Olayın tanıklarından Vadim Marin bu enteresan deneyi şöyle anlatır: " Bn. Mikhailova yemek masasında oturuyordu ve masanın üstünde, kendisinden belirli bir uzaklıkta bir ekmek parçası duruyordu. O, konsantre olarak, bakışlarını dikkatli bir şekilde bu ekmeğe yöneltti. Bir dakika geçti ve bir dakika daha...sonra ekmek parçası hareket etmeye başladı. Kesik hareketlerle ilerliyordu. Masanın kenar kesimine yaklaştığında daha düzgün bir şekilde ve hızla yol aldı. Bn. Mikhailova başını eğdi, ağzını açtı ve sanki bir peri masalındaymış ifadesiyle özür dilerim, fakat bunu başka türlü anlatmaya imkan yok, sıçrayarak ağzına girdi.’ Bu deneyde anlaşıldığı gibi Bn. Mikhailova ekmeğe odaklanarak, beyin gücüyle ekmeğin kendine doğru gelmesini sağlamıştır.
Aslında bu yetenek insanlara doğuştan verilmiştir. Sadece bu kineziyi kontrol etmeyi öğrenmek gerekiyor. Bunun içinde basit yöntemler var. Mesela 1 adet toplu iğne, 1 adet silgi ve 4×4 ebatlarında kağıt ile ilk kinezi kontrolleri başlanabilir. Silginin üstüne iğneyi batırıyorsunuz ve kağıdınızı köşelerinden dörde katlayıp açıyorsunuz ortasını iğnenin üstüne koyuyorsunuz ve iki elinizi kağıda değmeyecek şekilde birbirlerine paralel açıp zihninizi boşaltıyorsunuz. İlk seferinde olması gerekmiyor ama önünde sonunda olacaktır. Denemekten asla vazgeçmeyin

Yorumlar